Dobrodošli u

go go gaga tours

icon Lokacija Boka Kotorska

O nama

Naša firma postoji od 2012. godine i prvi smo osmislili turu kroz Bokokotorski zaliv koja obilazi destinacije koje su na sajtu (Plava Špilja, Mamula, Tunel sa podmornicama, ostrvo Gospa od Škrpjela i stari grad Perast).

Trenutno posjedujemo 6 plovila koja se odlikuju visokim komforom i udobnošću, i od kojih su dva luksuzna glisera proizvedena u porodičnoj firmi iz Crne Gore “Monte Marine Yachting”.

Možemo se pohvaliti izuzetno strucnim timom skipera koji su dugi niz godina plovili na kruzerima i imaju iskustva u prekookeanskim plovidbama.

Imamo tim stručnih turističkih vodiča koji za cilj ima da našim gostima pruži nezaboravno iskustvo i približi i pojasni kulturnu i istorijsku podlogu Bokokotorskog zaliva.

Svi članovi našeg tima su obučeni i znaju kako da djeluju ukoliko dođe do kritičnih situacija ili nezgoda bilo kakve vrste na brodu, našim gostima nudimu maksimalnu sigurnost na brodu. Takođe, na brodu je u svakom momentu dostupan pribor za prvu pomoć i prsluk za spasavanje (radi sigurnosti gosti ga mogu staviti čim se ukrcaju) za djecu i odrasle.

Pored ove djelatnosti, naša firma vež dugi niz godina pruša razne usluge turističkog karaktera.

Adrese sa kojih grupne ture svakodnevno kreću su: Dobrota 117, plažni bar “Mandrac” i gradski park u Kotoru.

Uživajte u ljepotama Bokokotorskog zaliva i otkrijte mjesta koja ostavljaju bez daha! Go Go Gaga Tours pomoći će Vam da osjetite čari jednog od najljepših zaliva na svijetu. Tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom biće Vaš partner u kreiranju nezaboravnih trenutaka na moru.

Go Go Gaga tours nudi grupne i privatne ture koje uključuju ukrcavanje u Kotoru i obilazak predivnih mjesta poput Plave špilje, Perasta, Mamule, ostrva Gospa od Šrpjela... Ukoliko želite, za Vas možemo organizovati transfer od luksuzne marine Porto Montenegro do Kotora i obratno, a nudimo i mogućnost rentiranja kajaka, kao i turu koja obuhvata noćno pecanje. Profesionalni skiper, vodič, besplatno piće na brodu i dobra atmosfera garancija su za Vaše novo i lijepo iskustvo.

icon